Bejelentkezés

Központunk szakmai csapatában a hazai gasztroenterológia jeles képviselői dolgoznak mindannyiunk egészségéért. Hiszünk abban, hogy a közvetlen orvos-beteg viszony az első lépés a gyógyulás felé vezető úton.

Dr. Sike Róbert

Belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos. Mintegy 25 éve végez endoszkópos vizsgálatokat, melyek révén igen kiterjedt tapasztalatot szerzett a diagnosztikus és a terápiás endoszkópos beavatkozások terén. Specialitása a gyomor és a vastagbél polipjainak eltávolítása, a gyulladásos bélbetegségek kezelése, a refluxbetegség, a gyomor- és nyombélfekély diagnosztikája és kezelése. 18 éve folytat magánrendelést, de vele párhuzamosan a közfinanszírozott ellátásban is aktívan részt vesz, hogy szakmai gyakorlata megmaradjon a fekvőbeteg ellátást illetően.

Cikkek

Dr. Schwab Richárd

Belgyógyász, gasztroenterológus, kutatóorvos. A klinikai betegellátáson túl komoly tapasztalatokat szerzett gyógyszerek és diagnosztikai eljárások fejlesztésében. Számos évet töltött külföldi egyetemeken (Basel, Bécs és London), részt vett egy új, jelenleg fázis II. klinikai vizsgálatban lévő gyógyszer fejlesztésében. Nemzetközi cikkek szerzője, és feltaláló szabadalmakban.

Cikkek

Prof. Dr. Csomós Ákos

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos. Több, mint 30 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik, 5 éven át dolgozott Angliában ill. Ausztráliában; ez idő alatt letette az Európai Aneszteziológus Szakvizsgát. Hazatérése után éveken át a Semmelweis Egyetemen jelentős tudományos tapasztalatra tett szert, több nemzetközi vizsgálat vezető kutatójaként. A Debreceni Egyetemen védte meg PhD fokozatát, ott habilitált és kapta meg címzetes egyetemi tanári kinevezését 2016-ban, azóta vezeti a Honvédkórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályát. A magán ellátásban 2006 óta vesz részt, az endoszkópos vizsgálatok altatásánál Magyarországon elsőként vezette be a számítógépes modellezéssel végzett folyamatos intravénás altatást, melyet itt az Affidea Gasztroenterológiai Központban is a legmodernebb gépparkkal biztosít.

Dr. Zala Kálmán

Aneszteziológus szakorvos. 10 éve végez narkózisokat és gyógyít kritikus állapotú betegeket intenzív osztályon. Eddigi pályája során egyetemi klinikán, valamint az Egyesült Királyságban szerzett szerteágazó tapasztalatokat. Jelenleg a magán szektor mellett a Honvéd Kórházban tevékenykedik. Munkája kapcsán számára a beteg biztonsága és kényelme a két legfontosabb szempont.

Dr. Németh Barna

Belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos. Közel három évtized szakmai gyakorlat és tapasztalat után kezdte meg rendelését. Mintegy 25 éve foglalkozik endoszkópos és gasztroenterológiai szakrendelésekkel, elsősorban emésztőszervi daganatok tárgykörével, illetve epeproblémákkal, gyulladásos bélbetegségekkel, lisztérzékenységgel, funkcionális emésztőszervi betegségekkel is. Számos hazai és nemzetközi tudományos kongresszuson vett részt, ahol a legmodernebb kutatási erdményekkel és vizsgálati módszerekkel tudott megismerkedni.

Választ találhat a gyakran ismételt kérdések között.

gyakran ismételt kérdések