Bejelentkezés

A gyomortükrözés így menthet meg egy fiatal életet!

2021. 04. 14. |

Tudta, hogy a Human Papilloma Vírus okozta torokrák elsősorban a fiatal férfiakat érinti?
A gégerákok szűrése elsősorban fül-orr-gégészeti feladat, ugyanakkor egy más céllal végrehajtott gyomortükrözésen is kiderülhet, hogy valami nincs rendben a torokban.

Büszkék vagyunk arra, hogy Gasztroenterológiai Központunkban működik az ország egyik legmodernebb endoszkópja, amivel gyakorlott, mindenre figyelő orvosaink még egy ilyen elváltozást is felfedezhetnek.

Ennek köszönhetően sikerült egy fiatal férfi életét megmentenünk. Erről az esetről mesél az alábbi videóban Dr. Schwab Richárd gasztroenterológus főorvos, aki egy gyomortükrözés során fedezett fel egy korai stádiumú, HPV okozta daganatot.

Figyelem!
 
Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A vizsgálatok igénybevételéről minden esetben konzultáljon háziorvosával, beutaló orvosával vagy központunk radiológusával/szakdolgozójával!

Kapcsolódó vizsgálatok

További cikkeink

Az ártatlan hasmenés súlyos betegségeket is jelezhet!

2021. 01. 21. |

Már 10 napja hasmenéssel küzd, ne vegye félvállról, hanem forduljon gasztroenterológus szakemberhez! Az orvosok kortól és nemtől függetlenül a napi ötszöri, hasmenéses székletürítést már nem tartják egészségesnek, azaz ez már […]

elolvasom

Megosztás

Választ találhat a gyakran ismételt kérdések között.

gyakran ismételt kérdések