Bejelentkezés

A gyomortükrözés így menthet meg egy fiatal életet!

2021. 04. 14. |

Tudta, hogy a Human Papilloma Vírus okozta torokrák elsősorban a fiatal férfiakat érinti?
A gégerákok szűrése elsősorban fül-orr-gégészeti feladat, ugyanakkor egy más céllal végrehajtott gyomortükrözésen is kiderülhet, hogy valami nincs rendben a torokban.

Büszkék vagyunk arra, hogy Gasztroenterológiai Központunkban működik az ország egyik legmodernebb endoszkópja, amivel gyakorlott, mindenre figyelő orvosaink még egy ilyen elváltozást is felfedezhetnek.

Ennek köszönhetően sikerült egy fiatal férfi életét megmentenünk. Erről az esetről mesél az alábbi videóban Dr. Schwab Richárd gasztroenterológus főorvos, aki egy gyomortükrözés során fedezett fel egy korai stádiumú, HPV okozta daganatot.

Figyelem!
 
Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A vizsgálatok igénybevételéről minden esetben konzultáljon háziorvosával, beutaló orvosával vagy központunk radiológusával/szakdolgozójával!

Kapcsolódó vizsgálatok

További cikkeink

Véres széklet? – Ne húzza az időt!

2021. 01. 21. |

A székletben megjelenő vér a legtöbb embert sokkolja, ugyanis mindenki rögtön rosszindulatú daganatra gondol első körben. Természetesen a vérzést más is okozhatja, de a hátteret tényleg azonnal tisztázni kell! Amikor […]

elolvasom

Megosztás

Választ találhat a gyakran ismételt kérdések között.

gyakran ismételt kérdések