Bejelentkezés
Tudjon meg TÖBBET 5 PERC ALATT!
A hasmenést súlyos betegségek is okozhatják​ Korai stádiumban nincsenek a vastagbélráknak tünetei!​ Ismerje meg a post-COVID emésztési panaszokat!​

Központunkban nem csak gasztroenterológiai szolgáltatásokkal, de egyéb más vizsgálatokkal is várjuk leendő pácienseinket. Lehetőséget biztosítunk különböző laborvizsgálatokra, belgyógyászati, neurológiai és reumatológiai szakorvosi konzultációra.

Belgyógyászat

A belgyógyász a belső szervek kóros elváltozásaival, a belgyógyászati betegségek kezelésével, diagnosztizálásával és megelőzésével foglalkozik. A szerteágazó terület több szakterületet is magába foglal: a belgyógyászati szakrendelés keretén belül vizsgáljuk a szív- és érrendszer, a légző-, a vérképző- és az emésztőszervek, továbbá a máj és a belső elválasztású mirigyek betegségeit. Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező belgyógyász szakorvosaink az egyes szakterületek vizsgálati eredményeinek értékelése alapján döntenek a követendő terápiáról.

Milyen panaszokkal érdemes belgyógyászhoz fordulni?

Belgyógyászt akkor érdemes felkeresni, ha a páciens tünetei bizonytalanok, általánosak, nem tudja pontosan meghatározni, honnan ered a panasza. Ezek a tünetek lehetnek például fejfájás, hasi vagy mellkasi fájdalom, fáradékonyság, szédülés, légzés- és alvászavarok, idegrendszeri, illetve emésztőrendszeri panaszok.
Prevenciós célból minden felnőttnek javasolt, hogy rendszeresen, legalább évente egyszer akkor is részt vegyen belgyógyászati kivizsgáláson, vér- és vizeletvizsgálaton, ha egyébként nincsenek panaszai.

Időpontfoglalás

Reumatológia

A reumatológia a mozgásszervek megbetegedéseivel, valamint azok konzervatív – azaz nem műtéti – kezelésével foglalkozik.

Milyen panaszok esetén javasolt reumatológushoz fordulni?

  • gerincpanaszok (nyak-, hát-, derékfájdalmak),
  • végtagfájdalmak,
  • ízületi porckopás (arthrosis) okozta panaszok,
  • ízületi gyulladás okozta panaszok,
  • csontritkulás (osteoporosis) okozta panaszok.

A probléma felderítésére számos képalkotó diagnosztikai eljárás, mint a röntgen, ultrahang-, CT-, és MR-vizsgálat, csontsűrűségmérés, illetve szükség esetén laborvizsgálat is rendelkezésre áll.

MD orvosi kollagénterápia

Az MD orvosi kollagénterápia a fájdalom helyén kúraszerűen alkalmazott vékony és kicsi tűvel adott injekciósorozat, amely hatásos a térd- és csípőbetegségek, akut és krónikus hát-, illetve derékfájdalom, isiász, gerinccsatorna-szűkület, a kéz kisízületeinek fájdalommal és duzzanattal járó betegségei esetén. Előzetes kivizsgálás után azok a páciensek is kaphatják, akik magas vérnyomásban, cukorbetegségben, gyomor- és bélrendszeri betegségben szenvednek, vagy akik tartósan véralvadásgátló gyógyszert szednek, és a hagyományos fájdalomcsillapítókat sem használhatják. Tartósan csökken a fájdalom 5-6 kezelés után, és javul a mindennapi aktivitás.

Időpontfoglalás

Foglalkozás-egészségügy

Vállalatok figyelmébe ajánljuk az Affidea rendkívül kedvező konstrukciójú foglalkozás-egészségügyi ellátási csomagjait.

Az Affidea Magyarország egyik meghatározó vállalat-egészségügyi specialistája. Jelentős számú közép- és nagyvállalat foglalkozás-egészségügyi és vállalat-egészségügyi szolgáltató partnereként 600 munkatársával – országszerte mintegy 100 telephelyen – évente több mint 100.000 munkavállaló vállalat- és foglalkozás-egészségügyi ellátását biztosítja.

Házhoz visszük a gondoskodást!

Nagyvállalati partnereink telephelyein orvosaink heti, illetve igény esetén akár napi rendszerességgel is rendelnek. Az sem jelent gondot, ha a megbízó nem tud megfelelő rendelőt biztosítani: az Affidea járóbeteg-ellátást nyújtó központjaiban és országos hálózatunk rendelőiben is lehetőség van a dolgozók ellátására. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás különböző szűrővizsgálatokkal egészíthető ki, amelyek akár társaságunk mobil orvosi rendelőjében is igénybe vehetők.

Miért kedvező a mobil orvosi rendelő?

Mert a vállalkozások számára is megkönnyíti a szűrések elvégzését, és mindezt költségtakarékos módon. A helyszíni jelenlét azért is előnyös, mert időt takarít meg, hiszen nem az alkalmazottaknak kell elmenniük a rendelőbe, így nincs kieső munkaidő és a munkáltatót terhelő utazási költség sem merül fel.

Az Affidea az üzemorvosi rendelés mellett más területeken is kínál partneri együttműködést:

tanfolyamszervezés: elsősegélynyújtás, általános higiénia stb.
kihelyezett szakorvosi rendelések: szemészet, hallásvizsgálat, bőrgyógyászat stb.
biztosítjuk a munkakörhöz kötött vagy egyéb védőoltások beadását.
Az Affidea jelentős vegyipari tapasztalattal is rendelkezik, hiszen évente több ezer speciális, biológiai expozíciós monitor vizsgálatot végzünk nagy vegyipari partnereinknél a potenciálisan fellépő vegyi expozíció miatt.

Társaságunk a foglalkozás-egészségügyi ellátást a 89/1995. (VII. 14.) Korm. rendeletben, illetve a 27/1995. NM rendeletben foglaltak szerint végzi. Tevékenységünket a nagyobb, stratégiai partnerek esetében külön megállapodásban rögzített feltételek szerinti többletszolgáltatásokkal is kiegészítjük.

Időpontfoglalás

Választ találhat a gyakran ismételt kérdések között.

gyakran ismételt kérdések